Τρόποι Πληρωμής

Το Alkemes σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με 4 τρόπους.

1. Αντικαταβολή
Η εξόφληση του ποσού πραγματοποιείται κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Η αντικαταβολή προσφέρεται σαν τρόπος πληρωμής μόνο για παράδοση εμπορευμάτων εντός Ελλάδος.

2. Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα
Κατά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής σας παραγγελίας, η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν έλεγχου της εγκυρότητας, της πιστοποίησης των στοιχείων της και της διαθεσιμότητας υπολοίπου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την τράπεζα αυτό σημαίνει ότι η αγορά δεν πραγματοποιείται. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω καρτών γίνονται στο ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της τράπεζας Eurobank και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

3. PayPal
Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής η συναλλαγή σας γίνεται μέσω της ασφαλούς σελίδας του PayPal, ακολουθώντας τις οδηγίες τις οποίες θα βρείτε στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

4. Κατάθεση σε τράπεζα.
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με την κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Σας ενημερώνουμε πως η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 5 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας, αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται.
ΕUROBANK:  GR4502601830000270200763995